עושים שוק עם מייקרוסופט

דגים, ירקות, עאבד וווינדווס... מה שהיה שם

מרגש אותנו כל פעם מחדש שלקוח מתקשר ואומר - אלטמן תרגש אותי.
האמת ? התברכנו בתחום כל כך עשיר שעם הידע והניסיון שיש לנו, האתגר אשכרה ישים ופשוט כייף לנו להפתיע כל פעם מחדש.

אז הפעם התבקשנו שוב להפתיע סדנת מנהלים של מייקרוסופט הגדולים שמביעים בנו אמון שוב ושוב.
אז אחרי ארוחת השף בגג החברה, ארוחה נוספת ביער בן שמן לקחנו אותם צפונה לעכו העתיקה ליום של שוק ודגים. 

1/6

לומדים על הדג הים תיכוני ואיך לבחור דגים

עם עאבד חבוש - דור רביעי לדייגים בעכו

תחילת הקיץ - עונה נפלאה לקניית ירקות באלאדי ברמות הגבוהות ביותר

אז מה עושים עם כל השופינג הזה ?

עולים לגג עכותיקה לבשל

פותחים עראק עם לימונדה, יין, מצלמות בסמארפונים,

השקיות מהשוק, קצת מוסיקה.... ומתחילים לבשל

אלטמן מה עושים עם הדג הזה ?

כלום... כלומר כמעט כלום

כבישה קלה, מכת חמיצות של לימון, פרי וירק ויש לנו סביצ'ה ליגה 

ומה עם הדג הזה ? והזה ?

סיבוב דגים אירופאי מהפאייה הספרדית לפיש אנד צ'יפס בטוויסט מזרחי איטלקי

כשספרד ועכו נפגשות

ברבוניה, שרי, צ'יפס ותבלינים... אתם לא מבינים מה הולך כאן

אז הגעתם עד לכאן

וזה אומר שיש לכם שאלות.

אנו מזמינים אתכם למלא את פרטיכם בטופס, אנו מבטיחים לשוב אליכם מהר ככל האפשר ולענות על כל שאלותיכם.

גילי :        054-4933621

יענקל'ה :  050-6771133